Home » Novosti » PREKINUTA 4. SJEDNICA VIJEĆA OPĆINE MARIJANCI – VIJEĆE OSTALO BEZ KVORUMA

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

PREKINUTA 4. SJEDNICA VIJEĆA OPĆINE MARIJANCI – VIJEĆE OSTALO BEZ KVORUMA

Svega devet minuta od početka, ekspresno je prekinuta 4. sjednica Općinskog vijeća Marijanci sazvana za srijedu, nakon što je Vijeće ostalo bez kvoruma.

Naime, premda je na početku sjednice predsjednik Vijeća Ivan Mesaroš utvrdio nazočnost 7 od ukupno 9 vijećnika, kamen spoticanja pojavio se zbog nazočnosti na sjednici dvojice poljoprivrednika zainteresiranih za točku dnevnog reda koja se odnosila na zakup poljoprivrednog zemljišta, a koji prethodno (24 sata ranije) zbog neupućenosti u proceduru, nisu najavili svoj dolazak kao što to predviđa Poslovnik Općinskog vijeća.

Nakon što je nekoliko vijećnika izrazilo negodovanje zbog nepoštovanja poslovnika, jedan od dvojice poljoprivrednika najavio je napustiti sjednicu, dok je drugi to odbio što je izazvalo negodovanje vijećnika Samira Kovačevića koji je odlučio napustiti sjednicu, a za njim i vijećnici Jelena Bočkinac te Davor Jurkić. Njihovim napuštanjem sjednice, Vijeće je ostalo na svega 4 vijećnika što je bilo nedovoljno za nastavak održavanja zasjedanja, pa je sjednica morala biti prekinuta.

Termin nove sjednice s istim dnevnim redom bit će zakazan naknadno.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content