Vrtić

Na području Općine u dva najveća naselja, Črnkovcima i Marijancima, djeluju područni odjeli vrtića “Pinokio”  DonjiMiholjac. U Črnkovcima vrtić broji 23 polaznika pretežito iz Črnkovaca i Bočkinaca koje vodi odgajateljica Zvjezdana Dubrović, dok vrtić u Marijancima sa odgajateljicom Đurđom Kudjeljnjak pokriva naselja Marijance, Kunišince i Čamagajevce a pohađa ga 28-ero djece. Ovi vrtići organizirani su kroz petosatni poludnevni program a radno vrijeme vrtića je od 08,00 sati do 13,00 sati, pri čemu je organiziran slijed aktivnosti na način da osigurava sve dnevne potrebe djece. Okupljanje djece traje do 09,00 sati kada započinje doručak, nakon doručka slijedi odgojno – obrazovni rad prema planu i programu za mješovitu skupinu, te boravak na zraku, šetnje, igre na igralištu ili u dvorištu vrtića. U 12,00 sati djeci je

ponuđena užina, a do 13,00 sati organizirane su različite aktivnosti uz koje djeca dočekuju roditelje prije odlaska iz vrtića.

 

 

 

NATJEČAJ ZA UPIS I JAVNI POZIV ZA UPIS DJECE U PEDAGOŠKU 2020./2021. GODINU

BOŽIĆNO – NOVOGODIŠNJA PRIREDBA VRTIĆA 2015. GODINE

 

Djeca područnih vrtića “Pinokio” iz Marijanaca i Črnkovaca u utorak 29. prosinca 2015. godine u Društvenom domu u Marijancima održali su prigodni zabavni program u povodu Božićnih i Novogodišnjih blagdana. Program je sadržao niz recitacija te plesnih i pjevnih točaka koje su sa djecom pripremile i uvježbale njihove tete iz vrtića na oduševljenje brojnih posjetitelja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROJEKT ADAPTACIJE ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA PINOKIO U MARIJANCIMA

05. listopada započeo je projekt kompletne adaptacije zgrade dječjeg vrtića “Pinokio” u Marijancima. Vrijednost ove investicije je 212.685,00 kuna a projektom je adaptirano i obnovljeno kompletno krovište zgrade, fasada, terasa, vanjska stolarija i sanitarni čvorovi. Ovaj projekt realiziran je uz veliku pomoć Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije koje je sufinanciralo projekt sa 90% sredstava dok je preostalih 10% vrijednosti projekta osigurano iz proračuna Općine Marijanci. Ovom investicijom stanovništvo sa područja naselja Marijanci, kao i okolnih naselja dobilo je  moderan i adekvatan objekat za prihvat i rad sa djecom ove dobi.