Home » Novosti » O B A V I J E S TPrijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

O B A V I J E S T

Obavještavamo svu zainteresiranu javnost da će se 4. sjednica Općinskog vijeća Općine Marijanci održati dana 03. studenog 2021. godine (srijeda) u prostoru sale Društvenog doma u Marijancima, sa početkom u 19,00 sati.

Za predstojeću 4. sjednicu predložen je sljedeći Dnevni red:

  1. Usvajanje zapisnika sa 3. sjednice Općinskog vijeća (I. Mesaroš)
  2. Donošenje Odluke o isplati prigodnog dara (božićnice) umirovljenicima, korisnicima socijalne pomoći i korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata te korisnicima nacionalne naknade za starije osobe (D. Dorkić)
  3. Donošenje Odluke o raspisivanju natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Marijanci (I. Mesaroš)
  4. Donošenje Odluke o sufinanciranju troškova pregleda svinjskog mesa na trihinelu te financiranju troškova odvoza animalnog otpada 2021. godine (D. Dorkić)
  5. Donošenje Programa zimskog održavanja lokalnih prometnica na području Općine Marijanci 2021. godine (D. Dorkić)
  6. Usvajanje Polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Općine Marijanci za 2021. godinu (D. Dorkić)
  7. Usvajanje Polugodišnjeg izvještaja o radu načelnika Općine Marijanci za razdoblje 01.01. – 30.06.2021. godine (D. Dorkić)
  8. Rasprava o inicijativi za donošenje novog Pravilnika o korištenju društvenih i vatrogasnih domova na području Općine Marijanci te Cjenika za korištenje istih (I. Mesaroš)
  9. Vijećnička pitanja i razno

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content