Home » Novosti » OBAVIJEST O NASTAVKU 4. SJEDNICE OPĆINSKOG VIJEĆA

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

OBAVIJEST O NASTAVKU 4. SJEDNICE OPĆINSKOG VIJEĆA

Obavještavamo svu zainteresiranu javnost da će se 4. sjednica Općinskog vijeća Općine Marijanci nastaviti 10. studenog 2021. godine (srijeda) u prostoru sale Društvenog doma u Marijancima, sa početkom u 18,00 sati.

Za nastavak 4. sjednice predložen je sljedeći Dnevni red:

  1. Usvajanje zapisnika sa 3. sjednice Općinskog vijeća (I. Mesaroš)
  2. Donošenje Odluke o raspisivanju natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Marijanci (I. Mesaroš)
  3. Donošenje Odluke o imenovanju Povjerenstva za zakup i prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Marijanci (I. Mesaroš)
  4. Donošenje Odluke o isplati prigodnog dara (božićnice) umirovljenicima, korisnicima socijalne pomoći i korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata te korisnicima nacionalne naknade za starije osobe (D. Dorkić)
  5. Donošenje Odluke o sufinanciranju troškova pregleda svinjskog mesa na trihinelu te financiranju troškova odvoza animalnog otpada 2021. godine (D. Dorkić)
  6. Donošenje Programa zimskog održavanja lokalnih prometnica na području Općine Marijanci 2021. godine (D. Dorkić)
  7. Usvajanje Polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Općine Marijanci za 2021. godinu (D. Dorkić)
  8. Usvajanje Polugodišnjeg izvještaja o radu načelnika Općine Marijanci za razdoblje 01.01. – 30.06.2021. godine (D. Dorkić)
  9. Rasprava o inicijativi za donošenje novog Pravilnika o korištenju društvenih i vatrogasnih domova na području Općine Marijanci te Cjenika za korištenje istih (I. Mesaroš)
  10. Vijećnička pitanja i razno

NAPOMENA: sukladno članku 71. Poslovnika Općinskog vijeća Općine Marijanci, zainteresirani građani i pravne osobe dužne su najaviti svoju nazočnost na sjednici vijeća najkasnije do utorka 09. studenog 2021. godine do 15,00 sati. Prijava nazočnosti obavlja se putem telefona: 031/643-150, ili e-maila: info@marijanci.hr. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime osobe koja želi biti nazočna na sjednici, njen datum rođenja i točku dnevnog reda kojoj želi prisustvovati.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content