Home » Gospodarstvo » Javni radovi

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

Javni radovi

JAVNI RADOVI 2019. GODINE

JAVNI POZIV ZA ZAPOŠLJAVANJE U PROGRAMU JAVNIH RADOVA U 2019. GODINI

 

JAVNI RADOVI 2010. GODINE

Općina Marijanci je sa datumom 02. studenog 2010. godine započela sa prvim ciklusom Javnih radova kojim je zaposleno 6 osoba a koji su obuhvatili sljedeće:

  • čišćenje i krčenje zemljišta u Poduzetničkoj zoni Črnkovci-iskrčeno cca 3 hektara,
  • postavljanje žičane ograde na centru u Marijancima,
  • krečenje i renoviranje prostorija u vlasništvu općine (mrtvačnice, društveni domovi, prostorije udruga…),
  • uređenje mjesnih groblja u svim naseljima općine,
  • čišćenje i održavanje javnih površina.

Prvi ciklus javnih radova završava sa krajem mjeseca travnja i u njem su sudjelovali sljedeći djelatnici: Stjepan Cigula, Andrija Dukmenić, Hrvoje Atvalić, Ivan Sopek, Josip Lovošević i Vinko Harmina. U međuvremenu pripremljen je i novi program javnih radova koji je apliciran prema Hrvatskom zavodu za zapošljavanje koji je program odobrio i osigurao sredstva za plaće 15 djelatnika koji su zaposleni na rok od 6 mjeseci. Ovaj drugi ciklus započeo 01. travnja i trajat će do 30. rujna 2011. godine a u njem su, kao i u prethodnom programu a u skladu sa pravilima HZZ-a, zaposlene dugoročno nezaposlene osobe sa područja Općine Marijanci odnosno osobe koje su na zavodu za zapošljavanje prijavljene bez prekida 36 mjeseci.

II. ciklus javnih radova – sa datumom 01. travnja Općina Marijanci krenula je sa drugim ciklusom javnih radova koji obuhvaćaju zapošljavanje 10 djelatnika i 5 djelatnica na određeno vrijeme od 6 mjeseci. Ovim ciklusom predviđeno je košenje javnih travnatih površina kao i održavanje odnosno uređenje javnih zgrada na području Općine uz manje građevinske zahvate. Sljedeći djelatnici sudjeluju u ovom programu: Tomisalv Evetić, Stjepan Greganić, Antonio Trušćek, Dragoljub Francuz, Zlatnko Lovrić, Josip Arc, Željko Majdenić, Bruno Majdenić, Branko Puškadija, Silvio Baronica, Kristina Plužarić, Slavica Božić, Katica Marković, Melita Česnek i Ramona Hlavsa.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content