Home » Novosti » OBAVIJEST O PROGLAŠENJU PRIRODNE NEPOGODE NA PODRUČJU OPĆINE MARIJANCI

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

OBAVIJEST O PROGLAŠENJU PRIRODNE NEPOGODE NA PODRUČJU OPĆINE MARIJANCI

Obavještavamo sve poljoprivrednike s područja općine Marijanci da je dana 14. rujna 2021. godine župan Osječko-baranjske županije donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode olujni i orkanski vjetar na području općine Marijanci, općine Petrijevci, općine Punitovci, općine Semeljci.

Slijedom navedenog pozivaju se sve pravne i fizičke osobe s područja općine Marijanci da u razdoblju od 14. rujna 2021. godine do 22. rujna 2021. godine, svaki radni dan od 08:00 – 14 h u prostorijama Općine Marijanci PRIJAVE eventualnu nastalu štetu, odnosno značajno umanjenje ovogodišnjeg uroda na određenim kulturama izazvanu djelovanjem nepovoljnih vremenskih uvjeta, također pozivaju se svi poljoprivrednici koji su već podnijeli svoje prijave u razdoblju od 16. srpnja do 23. srpnja 2021. godine da iste NADOPUNE Povjerenstvu za procjenu šteta od prirodnih nepogoda na području općine Marijanci. Opširinije

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content