Home » Novosti » Dijalog EU-a s mladima – poziv na ispunjavanje anketnog upitnika!

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

Dijalog EU-a s mladima – poziv na ispunjavanje anketnog upitnika!

Dijalog EU-a s mladima uspostavljen je kao jedan od instrumenata dijaloga s mladima i organizacijama koje se bave mladima, uključujući donositelje odluka na svim razinama, znanstvenike, stručnjake te ostale relevantne dionike u području politike za mlade. Dijalog EU-a s mladima služi kao platforma za kontinuirane zajedničke konzultacije o izazovima, temama i prioritetima od značenja za mlade s ciljem što većeg uključivanja mladih, posebice mladih s manje mogućnosti.

Trenutno se provodi VII. ciklus Dijaloga EU-a s mladima na zejdničku temu “Stvaranje mogućnosti za mlade (Creating Opportunities for Youth)”, u razdoblju od siječnja 2019. do sredine 2020. godine. Hrvatska tema za vrijeme provedbe ovog projekta je “MOGUĆNOSTI ZA MLADE U RURALNIM PODRUČJIMA”.

Kako bi se mladima omogućilo punopravno sudjelovanje u konzultacijskom procesu, izrađen je anketni upitnik, namijenjen mladima između 15 i 30 godina starosti, u kojem izravno mogu iznijeti svoje stavove te tako sudjelovati u oblikovanju politika i donošenju odluka koje se tiču mladih u Republici Hrvatskoj i Europskoj Uniji. Navedeni upitnik dosuptan je na sljedećoj poveznici:

http://eupita.eu/ukljuci-se/reci-nam-sto-mislis-ispuni-upitnik/

Rok za ispunjavanje upitnika je 27. rujan 2019. godine.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content