Home » Novosti » ADVENT U MARIJANCIMA 2022.

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

ADVENT U MARIJANCIMA 2022.

Blagdanska čarolija na Trgu

Za još jedan čarobni blagdanski ugođaj u središtu Marijanaca u vremenu došašća i ove se godine pobrinuo KUD “Slavonska vila” Marijanci – Kunišinci koji je u subotu 17. prosinca na Trgu Svetog Petra i Pavla organizirao manifestaciju pod nazivom Advent u Marijancima.
Poput mnogi drugih događanja ovog prosinca, i ova je terminski počela nešto kasnije zbog odigravanja finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, no unatoč tome nije ništa izgubila na bogatstvu i kvaliteti ponuđenih sadržaja. U sklopu iste manifestacije koja je poprimila tradicionalni karakter, upriličeno je paljenje 4.adventske svijeće te priredba “Ususret Božiću” koja je održana u Društvenom domu, a na kojoj su nastupili mališani iz Dječjeg vrtića Pinokio Marijanci, Osnovne škole Matija Gubec Magadenovac – Područne škole Marijanci, te članovi KUD-a Slavonska vila Marijanci – Kunišinci. OPŠIRNIJE

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content