Home » Novosti » 3. JAVNI POZIV VLASNICIMA NEZAKONITO IZGRAĐENIH GRAĐEVINA

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

3. JAVNI POZIV VLASNICIMA NEZAKONITO IZGRAĐENIH GRAĐEVINA

Ovim putem još jednom pozivamo vlasnike i/ili investitore nezakonito izgrađenih zgrada na području naše Općine da u pogledu zgrada kojih su vlasnici, a nezakonito su izgrađene podnesu zahtjev u pogledu ozakonjenja istih u prostorijama Grada Donjeg Miholjca, Vukovarska 1, Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Osječko-baranjske županije.
Zahtjev će se moći podnijeti do 31. prosinca 2012. godine, a na temelju tog zahtjeva će do navedenog datuma Upravni odjel, će, ukoliko se ne radi o zgradi koja se ne može ozakoniti, izdati rješenje o izvedenom stanju. Zahtjevi se mogu isključivo podnositi do tog datuma; zahtjevi podneseni poslije tog datuma bit će odbačeni. U slučaju da se zgrada ne može ozakoniti, to će vlasnicima odnosno investitorima biti obrazloženo u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Osječko-baranjske županije.

Cijeli javni poziv kao i sve ostale pojedinosti vezane za ozakonjenje Vaših građevina možete pogledati OVDJE!

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content