Home » Potpisani Ugovori o dodjeli bespovratne financijske pomoći iz Programa stambenog zbrinjavanja mladih s područja Općine Marijanci

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

Potpisani Ugovori o dodjeli bespovratne financijske pomoći iz Programa stambenog zbrinjavanja mladih s područja Općine Marijanci

U okviru Programa stambenog zbrinjavanja mladih s područja Općine Marijanci dana 24. listopada 2022. godine načelnik Općine Marijanci Darko Dorkić je potpisao Ugovore o dodjeli bespovratne financijske pomoći s još tri nova korisnika.

S Korisnicima su potpisani ugovori čija je ukupna vrijednost 90.000,00 kuna, od čega je za mjeru kupovina stambenog objekta na području općine Marijanci ugovoreno 15.000,00 kuna, za mjeru rekonstrukcija/adaptacija stambenog objekta na području općine Marijanci ugovoreno 45.000,00 kuna, dok je za mjeru izgradnja stambenog objekta na području općine Marijanci ugovoreno 30.000,00 kuna.

Ovo je deveti krug potpisivanja ugovora iz ovog Programa, a vrijednost svih do sada potpisanih ugovora iznosi 1.514.000,00 kuna.

Općina je u periodu od 2019. godine od kada je Program započeo do danas pomogla ukupno 55 korisnika odnosno mladih obitelji koji su svoje stambeno pitanje odlučili riješiti na području općine Marijanci.

Javni poziv za ostvarenje financijske pomoći iz ovog programa je trajnog karaktera, te se pozivaju svi mladi koji namjeravaju svoje stambeno pitanje riješiti na području općine Marijanci da podnesu svoje prijave.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content