Home » Novosti » Završen jesenski dio I. i II. Županijske nogometne lige

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

Završen jesenski dio I. i II. Županijske nogometne lige

Poštovani ljubitelji nogometa!

Proteklog vikenda odigrano je posljednje kolo jesenskog dijela natjecanja u I. i II. Županijskoj nogometnoj ligi. Črnkovačka “Mladost” osvojila je izvrsno 8. mjesto te sa 23 osvojena boda mirno može čekati nastavak prvenstva a osim toga dobrim igrama najavili su i vjerojatni ponovni ostanak u vrlo jakoj I. ŽNL što je za svaku pohvalu! Za razliku od črnkovčana “Hajduk” iz Marijanaca dosta se mučio u ovom djelu prvenstva pogotovo sa efikasnošću. Naime, iako izuzetno mlada, ekipa Hajduka zabila je tek 15 zgoditaka u 15 kola a manje su postigli tek predposljednji “Zrinski” iz Vinogradaca i posljednja “Mladost” iz Tiborjanaca. Ipak vrlo čvstom obranom sa samo 17 primljenih golova osvojeno je i 17 bodova što je dovoljno tek za 10. mjesto na poretku te će momci iz Marijanaca morati dosta toga popraviti u svojoj igri kako bi u proljetnjem dijelu dostigli lanjski uspjeh.

Ovom izvještaju treba još nadodati i uspjeh NK Bočkinaca čije je prvenstvo završilo nešto ranije a koji su na kraju ovog dijela zauzeli odlično 2. mjesto u Ligi nogometnog središta Donji Miholjac. Sve rezultate ostalih klubova kao i prvenstvene tablice pogledajte OVDJE!.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content