Home » Novosti » “SPREČAVANJE ŠIRENJA AFRIČKE SVINJSKE KUGE” – POZIV NA SASTANAK

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

“SPREČAVANJE ŠIRENJA AFRIČKE SVINJSKE KUGE” – POZIV NA SASTANAK

Općina Marijanci organizira sastanak s vlasnicima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, te predstavnicima pravnih osoba koji se bave uzgojem i prodajom svinja, na temu „Sprečavanje širenja afričke svinjske kuge”

Sastanak će biti održan u petak, 11. kolovoza 2023. godine s početkom u 08,00 sati u Društvenom domu u Marijancima, Trg sv. Petra i Pavla 4, Marijanci.

Pozivaju se svi uzgajivači svinja s područja Općine Marijanci da se odazovu pozivu kako bi se dodatno informirali o načinima prevencije i izbjegli velike štete na svojim gospodarstvima.

Na sastanku će biti predstavljena prezentacija koju je izradila Osječko-baranjska županija vezana uz pojavu bolesti svinja – afričku svinjsku kugu, a očekuju se predstavnici Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu i predstavnici veterinarske stanice ,,Mihael“ Donji Miholjac koji će odgovarati na pitanja prisutnih.

SLUŽBENI POZIV

OPĆINSKI NAČELNIK

Darko Dorkić

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content