Home » Novosti » Obavijest o održavanju 9. sjednice Općinskog vijeća Općine Marijanci

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

Obavijest o održavanju 9. sjednice Općinskog vijeća Općine Marijanci

Obavještavamo svu zainteresiranu javnost da će se 9. sjednica Općinskog vijeća Općine Marijanci održati dana 13. lipnja 2022. godine (ponedjeljak) u prostoru ureda Civilne zaštite Općine Marijanci, Trg sv. Petra i Pavla 3, Marijanci, sa početkom u 19,00 sati.

Za predstojeću 9. sjednicu predložen je sljedeći Dnevni red:

  1. Usvajanje zapisnika sa 8. sjednice Općinskog vijeća (I. Mesaroš)
  2. Donošenje Etičkog kodeksa nositelja političkih dužnosti u Općini Marijanci (D. Dorkić)
  3. Donošenje Odluke o stavljanju van snaga Odluke o obračunu i naplati naknade za razvoj na području aglomeracije Općine Marijanci i Odluke o izmjeni i dopuni odluke o obračunu i naplati naknade za razvoj na području aglomeracije Općine Marijanci (D. Dorkić)
  4. Donošenje Odluke o II. Izmjenama i dopunama Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi za Općinu Marijanci za 2022. godinu (D. Dorkić)
  5. Izvješće o utrošenim sredstvima iz programa javnih potreba u sportu i programa javnih potreba u kulturi i društvenim djelatnostima u 2021. godini (I. Pandurić)
  6. Vijećnička pitanja i razno

NAPOMENA: sukladno članku 78. Poslovnika Općinskog vijeća Općine Marijanci, zainteresirani građani i pravne osobe dužne su najaviti svoju nazočnost na sjednici vijeća najkasnije do petka 10. lipnja 2022. godine do 15,00 sati. Prijava nazočnosti obavlja se putem telefona: 031/643-150, ili e-maila: info@marijanci.hr. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime osobe koja želi biti nazočna na sjednici, njen datum rođenja i točku dnevnog reda kojoj želi prisustvovati.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content