Home » Novosti » VAŽNA OBAVIJEST – Novi kontakt za izdavanje propusnica za napuštanje mjesta prebivališta!

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

VAŽNA OBAVIJEST – Novi kontakt za izdavanje propusnica za napuštanje mjesta prebivališta!

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta obavještavaju se svi mještani Općine Marijanci da se u vezi izdavanja PROPUSNICA ukoliko se radi o vitalnim obiteljskim razlozima, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština mogu javiti na broj 091/265-6050 ili zatražiti istu putem e-maila: koronavirus.marijanci@gmail.com

Propusnice će se izdavati svakim radnim danom od 08,00 do 13,00 sati prema dogovoru u prostoru Udruge mladih Marijanci, Trg sv. Petra i Pavla 4, uz prethodnu najavu na navedeni broj telefona, u svrhu sprečavanja širenja zaraze koronavirusom. Propusnicu je moguće, u isključivo hitnim i neodgodivim situacijama zatražiti i u danima vikenda (subota i nedjelja).

Apeliramo da, ukoliko je to moguće, propusnice zatražite putem navedene e-mail adrese sa svim potrebnim podatcima (ime, prezime, adresa, OIB, razlog odobrenja, relacija, datum), a istu ćemo Vam poslati na Vašu e-mail adresu.

Kako oko ovih odredbi ne bi bilo zabune napominjemo da će zaposlenici propusnice za putovanje na posao i s posla dobiti od svojih tvrtki, ustanova ili institucija u kojima rade.

Neće se izdavati propusnice ukoliko se strogo i dokazivo ne odnose na gore navedene razloge.

PROPUSNICA NIJE POTREBNA ZA KRETANJE NA PODRUČJU OPĆINE MARIJANCI

 

NAČELNIK STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE MARIJANCI

TOMISLAV JELIĆ

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content