Home » Novosti » VAŽNA OBAVIJEST – Novi kontakt za izdavanje propusnica za napuštanje mjesta prebivališta!Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

VAŽNA OBAVIJEST – Novi kontakt za izdavanje propusnica za napuštanje mjesta prebivališta!

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta obavještavaju se svi mještani Općine Marijanci da se u vezi izdavanja PROPUSNICA ukoliko se radi o vitalnim obiteljskim razlozima, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština mogu javiti na broj 091/265-6050 ili zatražiti istu putem e-maila: koronavirus.marijanci@gmail.com

Propusnice će se izdavati svakim radnim danom od 08,00 do 13,00 sati prema dogovoru u prostoru Udruge mladih Marijanci, Trg sv. Petra i Pavla 4, uz prethodnu najavu na navedeni broj telefona, u svrhu sprečavanja širenja zaraze koronavirusom. Propusnicu je moguće, u isključivo hitnim i neodgodivim situacijama zatražiti i u danima vikenda (subota i nedjelja).

Apeliramo da, ukoliko je to moguće, propusnice zatražite putem navedene e-mail adrese sa svim potrebnim podatcima (ime, prezime, adresa, OIB, razlog odobrenja, relacija, datum), a istu ćemo Vam poslati na Vašu e-mail adresu.

Kako oko ovih odredbi ne bi bilo zabune napominjemo da će zaposlenici propusnice za putovanje na posao i s posla dobiti od svojih tvrtki, ustanova ili institucija u kojima rade.

Neće se izdavati propusnice ukoliko se strogo i dokazivo ne odnose na gore navedene razloge.

PROPUSNICA NIJE POTREBNA ZA KRETANJE NA PODRUČJU OPĆINE MARIJANCI

 

NAČELNIK STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE MARIJANCI

TOMISLAV JELIĆ

Arhiva članaka

Skip to content