Home » Novosti » NOGOMETNI KLUBOVI OPĆINE MARIJANCI POTVRDILI KVALITETU

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

NOGOMETNI KLUBOVI OPĆINE MARIJANCI POTVRDILI KVALITETU

Općinski derbi završio pobjedom NK Mladost Črnkovci

Općina Marijanci izdvaja znatna sredstva za sport, prije svega za tri svoja nogometna kluba: “Hajduk” Marijanci, “Mladost” Črnkovci i “Bočkinci” iz Bočkinaca koji svojim rezultatima neprestano opravdavaju uložena sredstva. To potvrđuje i i derbi koji su u subotu 18. svibnja u Bočkincima odigrale dvije ekipe iz Općine u borbi za 1.mjesto u 2. ŽNL Donji Miholjac, a koje je na kraju izborio NK “Mladost” Črnkovci. S obzirom da je utakmicu pratilo nekoliko stotina gledatelja, bio je to istinski veliki sportski događaj ne samo za NK “Bočkinci” iz Bočkinaca, nego i za cijelo mjesto.

Velike uspjehe ostvaruje i treći klub, NK “Hajduk” Marijanci koji se nalazi u gornjem dijelu tablice 1. ŽNL Osječko-baranjske.

Odlični rezultati sva tri kluba potvrda su i ogromnog uloženog truda uprava, igrača i trenera, koji istinski nastoje sportski život u svojim mjestima podići na što višu razinu.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content