Home » Novosti » NA 19. SJEDNICI OPĆINSKOG VIJEĆA MARIJANCI

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

NA 19. SJEDNICI OPĆINSKOG VIJEĆA MARIJANCI

Pripreme za nove kapitalne projekte

S pet glasova ZA i jednim suzdržanim, izglasane su sve predložene točke dnevnog reda na 19. po redu sjednici Općinskog vijeća Marijanci koja je održana u ponedjeljak 15.travnja u uredu Civilne zaštite Općine Marijanci.

Nakon što su donijeli Odluku o objavi javnog natječaja za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za područje Općine Marijanci kojom će za prodaju u prvom krugu biti ponuđeno 108 čestica ukupne površine 101,6 hektara početne vrijednosti 546.281,40 eura prema uvjetima koje su propisale nadležne državne institucije, vijećnici su većinom glasova podržali i Odluku o davanju suglasnosti za ulaganje u projekt “Rekonstrukcija nerazvrstane ceste Marijanci – Kunišinci” koju je prezentirao načelnik Općine Marijanci, Darko Dorkić. Izglasavanje ovog dokumenta bio je preduvjet za prijavu na natječaj Potpora. OPŠIRNIJE

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content