Home » Novosti » MUP RH, PP DONJI MIHOLJAC U SURADNJI S OPĆINOM MARIJANCI ODRŽAO AKCIJU „POŠTUJTE NAŠE ZNAKOVE”

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

MUP RH, PP DONJI MIHOLJAC U SURADNJI S OPĆINOM MARIJANCI ODRŽAO AKCIJU „POŠTUJTE NAŠE ZNAKOVE”

Početkom svake školske godine MUP RH provodi akciju „Poštujte naše znakove” tijekom koje policijski službenici provode aktivnosti u cilju zaštite djece u prometu.

Policijski službenik, PP Donji Miholjac je dana 08. rujna posjetio učenike prvih razreda na području Općine Marijanci, te im održao kratko predavanje i razgovarao s njima o osnovama ponašanja u prometu. U navedenu akciju se uključila i Općina Marijanci sufinancirajući promidžbeni materijal koji je bio podijeljen učenicima.

Ovo nije prva suradnja Općine i MUP-a, Općina je i potpisnik Sporazuma o međusobnoj suradnji na provođenju i financiranju preventivnog projekta „Zajedno više možemo” na području Općine Marijanci čiji je sadržaj i misija provođenje programa primarne prevencije svih oblika rizičnog ponašanja s naglaskom na prevenciju imovinskih delikata, posebice prijevara građana treće životne dobi na kućnom pragu, prevencija obiteljskog nasilja, prevenciju zlouporabe sredstava ovisnosti (alkohol, droge, kocka), prevencije u cestovnom prometu, te edukacija o kazneno-pravnoj zaštiti djece i mladih.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content