Home » Novosti » Javni pozivi za dodjelu potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

Javni pozivi za dodjelu potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju

Povjerenstvo za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju dana 20. ožujka 2017. godine na internetskim stranicama Osječko-baranjske županije objavilo je sedam Javnih poziva za dodjelu potpora iz poljoprivrede i ruralnog razvoja, a na koje se mogu prijaviti poljoprivredna gospodarstva s područja Osječko-baranjske županije.

Objavljeni su sljedeći javni pozivi:

1. Javni poziv za dodjelu potpora mladim poljoprivrednicima,

2. Javni poziv za dodjelu potpora oštećenicima u slučaju elementarne nepogode,

3. Javni poziv za dodjelu potpora za kontrolu plodnosti tla na poljoprivrednim gospodarstvima,

4. Javni poziv za dodjelu potpora poljoprivrednicima za ulaganja u preradu poljoprivrednih proizvoda,

5. Javni poziv za dodjelu potpora za promotivne mjere u korist poljoprivredne proizvodnje,

6. Javni poziv za dodjelu potpora za sudjelovanje u programima kvalitete i stvaranja robne marke poljoprivrednih proizvoda,

7. Javni poziv za dodjelu potpora za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama.

Navedeni Javni pozivi otvoreni su od 20. ožujka 2017. do utroška sredstava planiranih u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2017. godinu, najkasnije do 01. prosinca 2017. godine, a za potporu za manifestacije najkasnije do 15. prosinca 2017. godine.

Obrazac zahtjeva, kao i drugi potrebni dokumenti mogu se podići u Upravnom odjelu za poljoprivredu i ruralni razvoj Osječko-baranjske županije ili na internetskim stranicama Županije www.obz.hr te se isti s propisanom dokumentacijom dostavlja osobno ili na adresu Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj Osječko-baranjske županije, Trg Ante Starčevića 1/II, 31000 Osijek, s naznakom za Povjerenstvo za potpore u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content