Home » Novosti » ELEMENTARNA NEPOGODA 2012.

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

ELEMENTARNA NEPOGODA 2012.

Poštovani poljoprivrednici!

Osječko-baranjska županija je 27. srpnja proglasila elementarnu nepogodu na poljoprivrednim kulturama zasijanim u proljetnoj sjetvi 2012. Prijava štete se može izvršiti svakim radnim danom od 8,00 do 14,00 sati u prostorijama Općine Marijanci Kralja Zvonimira 2, počevši od 01. kolovoza 2012 godine. do 31. kolovoza 2012 godine. Upozoravamo Vas da zbog dužine roka za obradu šteta neće biti moguće izvršiti naknadne upise.

Za prijavu štete je potrebno donijeti osobnu iskaznicu, List A i List B Obrasca Zahtjeva za potpore u 2012 godini ( kopija obrasca prijave za poticaj ) a ukoliko name takvog obrasca tj osobe koje nisu u sustavu poticaja potrebno je ponijeti posjedovni list za kulturu na kojoj je učinjena šteta. Bez identifikacijske isprave prijavitelja štete, kao i podataka o zemljištu na kojem je nastala šteta neće se izvršiti upis štete.

Poziv za prijavu štete možete preuzeti OVDJE!

 

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content