Home » Novosti » Županija Osječko-baranjska sufinancira izradu projektne dokumentacije!

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

Županija Osječko-baranjska sufinancira izradu projektne dokumentacije!

Poštovani posjetitelji,

29. prosinca 2015. godine načelnik Općine Marijanci Darko Dorkić potpisao je sa Osječko-baranjskom županijom Ugovor o sufinanciranju projektne dokumentacije za provedbu mjera iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za radzdoblje 2014. – 2020. Ovim ugovorom županija sufinancira izradu projektne dokumentacije za rekonstrukciju nerazvrstanih cesta na području Općine Marijanci, a u okviru prihvatljivih ulaganja iz Programa ruralnog razvoja, podmjere 7.2. Ulaganje u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, operacija 7.2.2. Ulaganje u projektnu dokumentaciju iznosi 254.003,75 kuna a OBŽ ovo ulaganje sufinancira sa 50% iznosa odnosno sa 127.001,87 kuna.

Navedena projektna dokumentacija preduvjet je za apliciranje na predstojeće natječaje iz Programa ruralnog razvoja a ovim projektom iz EU fondova rekonstruirat će se približno 35 kilometara nerazvrstanih cesta na čitavom području Općine Marijanci.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content