Home » Udruge

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

Udruge

Na području Općine Marijanci djeluju sljedeće nevladine organizacije:

• Vatrogasna zajednica Općine Marijanci koju čine: DVD Marijanci, DVD Kunišinci, DVD Čamagajevci, DVD Bočkinci i DVD Črnkovci.

• Nogometni klub “Hajduk” Marijanci, nogometni klub “Mladost” Črnkovci, nogometni klub “Bočkinci” Bočkinci.

• Kulturno umjetničko društvo “Slavonska Vila” Marijanci-Kunišinci.

• Lovačko društvo “Jelen” Marijanci.

• Športsko-ribolovno društvo: “Plosna” iz Kunišinaca i “Smuđ” iz Črnkovaca.

• Udruga mladih “STRUG” Marijanci.

• Udruga mještana Črnkovci.

OBJAVE

Odluka o dodjeli jednokratne pomoći udrugama

Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o imenovanju povjerenstva za provedbu javnog natječaja za financiranje programa i projekata iz proračuna Općine Marijanci koje provede udruge civilnog društva sa područja Općine Marijanci

ARHIVA NATJEČAJA

POTPISANI UGOVORI O DODJELI FINANCIJSKIH SREDSTAVA ZA PROVEDBU PROGRAMA/PROJEKATA I MANIFESTACIJA UDRUGA NA PODRUČJU OPĆINE MARIJANCI U 2023. GODINI

Na temelju provedenog Javnog natječaja za predlaganje projekata/programa i manifestacija iz programa javnih potreba u sportu, kulturi i društvenim djelatnostima u 2023. godini, u petak 17. ožujka 2023 godine u prostorijama civilne zaštite Općine Marijanci održano je potpisivanje Ugovora o dodjeli financijskih sredstava za provedbu programa/projekata i manifestacija udruga na području Općine Marijanci u 2023. godini.
Za programe/projekte i manifestacije udruga iz programa javnih potreba u sportu ugovoreno je 60.544,46 eura, dok je iz programa javnih potreba u kulturi i društvenim djelatnostima za projekte/programe i manifestacije udruga ugovoreno ukupno 21.000,00 eura.
Ugovore su potpisale slijedeće udruge: NK”BOČKINCI” Bočkinci, NK”HAJDUK” Marijanci, NK”MLADOST” Črnkovci, ŠRD „PLOSNA, ŠRD „SMUĐ”, LD ”Jelen”, DVD „Marijanci” , DVD „Čamagajevci”, DVD „Kunišinci”, DVD „Črnkovci”, Udruga mještana Črnkovci, Udruga mladih „STRUG”, KUD „Slavonska vila”.
Nakon potpisivanja ugovora načelnik je pohvalio rad svih udruga, te svim predstavnicima zaželio uspješan rad u 2023. godini.

POTPISANI UGOVORI O DODJELI FINANCIJSKIH SREDSTAVA UDRUGAMA ZA PROVEDBU PROGRAMA I MANIFESTACIJA NA PODRUČJU OPĆINE MARIJANCI U 2021. GODINI

Na temelju provedenog Javnog natječaja za predlaganje projekata/programa i manifestacija iz programa javnih potreba u sportu, kulturi i društvenim djelatnostima u 2021. godini, u četvrtak 18.03.2021. godine u Društvenom domu u Marijancima održano je potpisivanje Ugovora o dodjeli financijskih sredstava za provedbu programa/projekata i manifestacija udruga na području Općine Marijanci u 2021. godini.
Načelnik Darko Dorkić je potpisao ugovore s predstavnicima trinaest udruga s područja općine Marijanci u ukupnoj vrijednosti 532.000,00 kuna.

Načelnik se osvrnuo na prošlu godinu i čitavu situaciju uzrokovanu koronavirusom zbog koje je bio onemogućen rad mnogih udruga i većina manifestacija i programa nije realizirana, te napomenuo kako će i ove godine sigurno doći do situacije da se pojedini programi i manifestacije koji su ugovoreni neće moći u potpunosti realizirati. Unatoč tome, sredstva su planirana i ugovorena, a isplata će se vršiti sukladno mogućnosti realizacije.

Za programe/projekte udrugama iz programa javnih potreba u sportu ugovoreno je 368.000,00 kuna, a za manifestacije iz područja sporta ukupno 32.500,00 kuna, dok je iz programa javnih potreba u kulturi i društvenim djelatnostima za projekte/programe pojedinih udruga ugovoreno 38.500,00 kuna, a za manifestacije iz tog programa ugovoreno je 93.000,00 kuna.

Ugovore su potpisale slijedeće udruge: NK”BOČKINCI” Bočkinci, NK”HAJDUK” Marijanci, NK”MLADOST” Črnkovci, ŠRD „PLOSNA, ŠRD „SMUĐ”, LD ”Jelen”, DVD „Marijanci” , DVD „Čamagajevci”, DVD „Kunišinci”, DVD „Črnkovci”, Udruga mještana Črnkovci, Udruga mladih „STRUG”, KUD „Slavonska vila”.

Nakon potpisivanja ugovora načelnik je pohvalio rad pojedinih udruga, te svim predstavnicima udruga zaželio uspješan rad u 2021. godini.

POTPISANI UGOVORI O DODJELI FINANCIJSKIH SREDSTAVA UDRUGAMA ZA PROVEDBU PROGRAMA I MANIFESTACIJA NA PODRUČJU OPĆINE MARIJANCI U 2021. GODINI

U utorak 12. ožujka 2019. godine načelnik Općine Marijanci Darko Dorkić potpisao je sa predstavnicima udruga civilnog društva sa područja Općine Marijanci Ugovore o sufiananciranju programa i aktivnosti istih u 2019. godini. Rezultat je ovo provedenog natječaja za sufinanciranje udruga temeljem programa javnih potreba u športu, kulturi i društvenim djelatnostima temeljem kojeg su donešene Odluke o sufinanciranju programa i aktivnosti iz područja športa u ukupnom iznosu 147.700,00 kuna te programa i aktivnosti iz područja kulture i društvenih djelatnosti u ukupnom iznosu 42.750,00 kuna. Udruge koje su po ovom natječaju ostvarile pravo na sufinanciranje u 2019. godini su:

  • Nogometni klub “Hajduk” Marijanci – iznos potpore: 50.000,00 kuna
  • Nogometni klub “Mladost” Črnkovci – iznos potpore: 50.000,00 kuna
  • Nogometni klub “Bočkinci” Bočkinci – iznos popore: 30.000,00 kuna
  • Kulturno umjetničko društvo “Slavonska vila” Marijanci-Kunišinci – iznos potpore: 30.000,00 kuna
  • ŠRD “Smuđ” Črnkovci – iznos potpore: 13.700,00 kuna
  • Udruga mladih “Strug” Marijanci – iznos potpore: 8.500,00 kuna
  • ŠRD “Plosna” Kunišinci – iznos potpore: 4.000,00 kuna
  • Lovačko društvo “Jelen” Marijanci – iznos potpore: 4.000,00 kuna

GODIŠNJI PLAN RASPISIVANJA NATJEČAJA ZA FINANCIRANJA UDRUGA IZ PRORAČUNA OPĆINE MARIJANCI ZA 2019. GODINU


Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content