Home » Naselja

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

Naselja

Područje Općine Marijanci obuhvaća 7 naselja:

  • Marijanci
  • Marjanski Ivanovci
  • Črnkovci
  • Kunišinci
  • Čamagajevci
  • Bočkinci
  • Brezovica

PROVEDBA PROJEKTA IZGRADNJE JAVNE RASVJETE U BOČKINCIMA I ČRNKOVCIMA

Općina Marijanci u završnoj je fazi provedbe projekta izgradnje javne rasvjeta u naseljima Bočkinci i dijelu naselja Črnkovci. Naime projektom će se na stupove niskonaponske mreže ugraditi ukupno 75 energetski učinkovitih rasvjetnih tijela odnosno 42 rasvjetna tijela u Bočkincima i 33 rasvjetna tijela u Črnkovcima. Ukupna vrijednost projekta je 196.060,12 kuna a provedba istog sufinancirana je sa 150.000,00 kuna kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

BOČKINCI

ČRNKOVCI

PROVEDBA PROJEKTA IZGRADNJE KANALIZACIJE U NASELJIMA MARIJANCI I KUNIŠINCI

Radovi na investiciji vrijednoj oko 11,8 milijuna kuna sa PDV-om ovih dana u punom su jeku, naime polaganje cijevi za odvodnju zajedno sa ostalom opremom u završnoj je fazi odnosno radi se posljednja ulica u naselju Marijanci dok su u naselju Kunišinci ovi radovi završeni. U drugoj fazi radovi će se usmjeriti na sanaciju i uređenje javnih površina na kojima je izveden zahvat a radovi se planiranju završiti do kraja 2016. godine.

Ova velika investicija dio je projekta aglomeracije Gat i obuhvaća izgradnju kanalizacije i odvodnje u Marijancima i Kunišincima na području Općine Marijanci te naselju Tiborjanci na području Grada Belišća. Najveći dio investicije, 68,41% ili 6,45 miliona kuna financira se bespovratnim sredstvima fondova EU, dok Hrvatske Vode osiguravaju 21,59% ukupnih sredstava ili 2,03 miliona kuna a ostatak od 10% ukupne vrijednosti investicije ili 940,000,00 kuna osiguravaju zajednički Općina Marijanci sa 640.000,00 kuna (6,75% ukupne investicije) i Grad Belišće sa 300.000,00 kuna (3,25% ukupne investicije).


Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content