Home » Udruge » Šport

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

Šport

Športska društva zauzimaju vodeću ulogu u okupljanju i druženju mladih sa područja Općine a najpopularniji je, naravno, nogomet koji se igra u tri kluba NK “Hajduk” Marijanci, NK “Mladost” Črnkovci i NK “Bočkinci” Bočkinci. Osim nogometnih klubova od športskih društava na ovom području djeluje i stolno-teniski klub “Kunišinci” koji se natječe u međuopćinskoj ligi.

Nogometni klub “Hajduk” Marijanci natječe se u II. Županijskoj ligi u kojoj se trenutačno nalazi na 6. mjestu prvenstvenog poretka. Klub se natječe u seniorskoj i pionirskoj kategoriji a nakon prošlosezonskog ispadanja iz višeg ranga natjecanja u kojem je bio tri sezone, vodstvo kluba odlučilo je pomladiti ekipu i priliku dati igračima iz juniorskog pogona što se pokazalo kao odlično rješenje. Pioniri ovog kluba završili su jesenski dio na 1. mjestu prvenstvenog poretka. Predsjednik kluba je Branko Plužarić (kontakt telefon: 091-593-7717), a tajnik kluba je Dario Pandurić (kontakt telefon: 091-732-5631).

– Natjecateljska sezona 2011./2012. (jesenski dio) – NK “Hajduk” Marijanci završio je na 10. mjestu prvenstvenog poretka II. ŽNL  sa 17 bodova uz omjer: 3 pobjede, 8 nerješenih susreta i 4 poraza. Juniori su zauzeli 5. mjesto sa 7 bodova uz omjer: 2 pobjede, 1 nerješen susret i 5 pobjeda, te gol razliku 8:17. Stariji pioniri zauzeli su 4. mjesto sa 12 bodova uz omjer: 4 pobjede i 3 poraza te gol razliku 20:15.

1. NOĆNI MALONOGOMETNI TURNIR ULICA U MARIJANCIMA

U nedjelju 04. kolovoza 2013. godine organiziran je prvi noćni malonogometni turnir ulica iz naselja Marijanaca i Kunišinaca. Turinir je održan na igralištu nogometnog kluba “Hajduk” Marijanci a sudjelovalo je 7 ekipa odnosno predstavnika ulica. Natjecanje je proteklo u izuzetno dobrom raspoloženju i uz vrlo dobru posjećenost te se odvijalo do kasno u noć, a ove godine titutlu najbolje ulice odnijela je ekipa iz ulice Kralja Zvonimira, Kunišinci. Konačni poredak natjecanja bio je sljedeći:

  1. Ulica Kralja Zvonimira, Kunišinci
  2. Ulica Vladimira Nazora, Marijanci
  3. Ulica Kralja Zvonimira, Marijanci
  4. Trg Sv. Petra i Pavla, Marijanci
  5. Ulica J.J. Strossmayera, Marijanci
  6. Ulica Braće Radića, Kunišinci
  7. Ulica Bana Josipa Jelačića, Marijanci

Ulica Bana Josipa Jelačić, Marijanci                                      Trg Sv. Petra i Pavla, Marijanci                                    Ulica J. J. Strossmayera, Marijanci

Ulica Vladimira Nazora, Marijanci                                  Ulica Kralja Zvonimira, Marijanci

Nogometni klub “Mladost” Črnkovci je nakon uspješne prošle sezone i osvajanja prvenstva II. Županijske lige ušao u viši krug natjecanja te kao županijski prvoligaš uspješno predstavlja nogomet Općine Marijanci. Seniori kluba su jesenski dio prvenstva završili na 12. mjestu prvenstvenog poretka, juniori su 2. a pioniri 4. u svojim kategorijama.

– Natjecateljska sezona 2011./2012. (jesenski dio) – NK “Mladost” Črnkovci završio je na 8 mjestu prvenstvenog poretka I. ŽNL sa 23 boda uz omjer: 6 pobjeda, 5 nerješenih susreta i 4 poraza, te gol razliku 24:21. Juniori su zauzeli 3. mjesto sa 17 bodova uz omjer: 5 pobjeda, 2 nerješena susreta i 1 porazom, te gol razliku 18:13  dok su stariji pioniri zauzeli također 3. mjesto sa 13 bodova uz omjer: 4 pobjede, 1 nerješen susret i 2 poraza te gol razliku 28:11.

Nogometaši kluba “Bočkinci” natječu se u Ligi nogometnog središta Donji Miholjac a jesenski dio prvenstva završili su na predzadnjem, 8. mjestu prvenstvenog poretka.

– Natjecateljska sezona 2011./2012. (jesenski dio) – NK Bočkinci završio je na 2. mjestu prvenstvenog poretka Lige NS Donji Miholjac sa 22 boda uz omjer: 5 pobjeda, 1 nerješen susret i 2 poraza.


Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content