Home » SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA DEMOGRAFIJU I MLADE I OVE GODINE PODUPIRE RAD PREDŠKOLSKE DJELATNOSTI U MARIJANCIMA Vrijedna pomoć u nabavci dva nova igrala

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA DEMOGRAFIJU I MLADE I OVE GODINE PODUPIRE RAD PREDŠKOLSKE DJELATNOSTI U MARIJANCIMA Vrijedna pomoć u nabavci dva nova igrala

Zahvaljujući novim dotiranim sredstvima iz Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u iznosu od 48.228,00 kuna, Općina Marijanci nastavit će unapređivati kvalitetu boravka djece predškolskog uzrasta u novoobnovljenom vrtiću u Marijancima i nabaviti nova igrala za djecu jasličke dobi.

Rezultat je to najnovijeg potpisanog Ugovora o sufinanciranju kojeg su verificirali načelnik Općine Marijanci Darko Dorkić i tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, Željka Josić. Istim sredstvima koja su osigurana iz državnog proračuna, Općina namjerava nabaviti posebno prilagođenu ljuljačku izrađenu od drvenih čeličnih profila te kombinirano igralo “Bombolino”. Igralo sadrži dvije kućice, tunel za provlačenje od poliestera, metalni tobogan od inox čelika, prilazne stepenice s dvije strane te dekorativne ogradice s motivima. Na jednom tornju nalazi se tobogan od inoy lima sa zaštitnim bočnim stranicama, prema svakom tornju vode kose ploče s gazištima za penjanje i bočnim zaštitnim povišenjima, a dva tornja spojena su savijenim polukružnim tunelom koji se spajaju na kućice. Ovo moderno igralo predračunske vrijednosti više od 35.000 kuna namijenjeno je za uzrast djece iznad dvije godine. Valja naglasiti da će ukupna vrijednost ovog ulaganja iznositi oko 70.000 kuna od čega će Općina Marijanci sufinancirati ostatak vrijednosti investicije.

“Već drugu godinu za redom Središnji državni ured za demografiju sufinancira značajna sredstva za predškolsku djelatnost u Općini Marijanci, a dobivena sredstva mi usmjeravamo za ono što ocijenimo najpotrebnijim u tom trenutku, odnosno za što bolji i ugodniji boravak djece u našem vrtiću. Istim ciljevima vodit ćemo se i u budućnosti”, izjavio je načelnik Dorkić zahvaljujući Središnjem državnom uredu za demografiju što je prepoznao potrebe najmlađih žitelja marijanačke Općine.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content