Home » ODRŽAN VIII. KRUG POTPISIVANJA UGOVORA O DODJELI BESPOVRATNE FINANCIJSKE POMOĆI U OKVIRU PROGRAMA STAMBENOG ZBRINJAVANJA MLADIH SA PODRUČJA OPĆINE MARIJANCI

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

ODRŽAN VIII. KRUG POTPISIVANJA UGOVORA O DODJELI BESPOVRATNE FINANCIJSKE POMOĆI U OKVIRU PROGRAMA STAMBENOG ZBRINJAVANJA MLADIH SA PODRUČJA OPĆINE MARIJANCI

Dana 05. svibnja 2022. godine načelnik Općine Marijanci Darko Dorkić je potpisao Ugovore o dodjeli bespovratne financijske pomoći iz Programa mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih na području Općine Marijanci s pet novih korisnika.

S Korisnicima su potpisani ugovori čija je ukupna vrijednost 150.000,00 kuna, od čega je za mjeru kupovina stambenog objekta na području općine Marijanci ugovoreno 70.000,00 kuna, za mjeru rekonstrukcija/adaptacija stambenog objekta na području općine Marijanci ugovoreno 50.000,00 kuna, dok je za mjeru izgradnja stambenog objekta na području općine Marijanci ugovoreno 30.000,00 kuna.

Time je nastavljena dobra suradnja između Općine Marijanci i mladih obitelji, kojoj je cilj pomoći mladima u rješavanju stambenog pitanja na području općine Marijanci, te ih na taj način zadržati na ovom prostoru.

Općina ovaj Program uspješno provodi od 2019. godine u koji je uključeno 52 korisnika, a vrijednost svih potpisanih ugovora iznosi 1.424.000,00 kuna.

Načelnik se obratio svim korisnicima i čestitao im na odluci da svoj životni put nastave ili započnu na području naše općine, rekavši kako općinu ne čini načelnik, zgrade i druga infrastruktura već prvenstveno ljudi, istaknuvši time važnost odluke svakog pojedinca da ostane na ovom području.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je 1651826071251-1024x769.jpg

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content