Home » Novosti » U BELIŠĆU SVEČANO OZNAČEN POČETAK RADOVA NA IZGRADNJI UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

U BELIŠĆU SVEČANO OZNAČEN POČETAK RADOVA NA IZGRADNJI UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA

Dugoročno i kvalitetno rješenje za problem otpadnih voda

U Belišću je u u srijedu 12.listopada simboličnim polaganjem povelje – kamena temeljca na prigodnoj svečanosti u ulici A.G.Matoša, službeno označen početak radova na izgradnji Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Belišće vrijednog 55.892.938 kuna bez PDV-a. Ovo je ujedno i pojedinačno financijski najvrijedniji dio investicije u sklopu EU projekta “Projekt vodoopskrbe i odvodnje Valpovo – Belišće” koja se odnosi na Grad Belišće. Radovi na ovom projektu trebali bi se završiti do ljeta 2024.godine.

Kamen temeljac zajednički su položili generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, predsjednica Skupštine Osječko-baranjske županije i izaslanica župana Osječko-baranjske županije Ivana Bagarić, zastupnik u Hrvatskom Saboru Goran Ivanović te zamjenica gradonačelnika Belišća, Ljerka Vučković. Uz njih svečanosti su nazočili i zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić, čelnici susjednih gradova i općina, među kojima i načelnik Općine Marijanci Darko Dorkić, predstavnici investitora, izvođača radova, nadzora, javne uprave i drugi uzvanici.

“Investicija čijem početku danas svjedočimo dio je velikog EU Projekta vodoopskrbe i odvodnje Valpovo-Belišće čiji je nositelj Dvorac d.o.o. iz Valpova, a partner u projektu je Hidrobel d.o.o. iz Belišća, kao i gradovi Valpovo i Belišće te općine Bizovac, Koška, Marijanci i Petrijevci. OPŠIRNIJE

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content