Home » Novosti » POZIV ZA PRIJAVU ŠTETA OD ELEMENTARNE NEPOGODE

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

POZIV ZA PRIJAVU ŠTETA OD ELEMENTARNE NEPOGODE

Ovim putem pozivamo obiteljska poljoprivredna gospodarstva i pravne osobe koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom da temeljem Rješenja o proglašavanju elementarne nepogode nepogode Klasa: 920-11/12-01/02, Urbroj: 2158/1-01-02-12-2 od 18. travnja 2012. za područje Osječko-baranjske županije izvršite prijavu šteta na šečernoj repi, voćarskim i vinogradarskim kulturama. Prijava štete se može izvršiti svakim radnim danom od 08:00 do 14:00 sati u prostorijama Općine Marijanci, Kralja Zvonimira 2, počevši od 2. svibnja 2012. godine do 31. svibnja 2012. godine. Upozoravamo Vas da zbog dužine roka za obradu štete neće biti moguće izvršiti naknadne upise.

Za prijavu štete je potrebno donijeti osobnu iskaznicu, obrazac 1 (kopija obrasca prijave za poticaj) a ukoliko nemate takvog obrasca potrebno je ponijeti posjedovni list. Bez identifikacijske isprave prijavitelja štete, kao i podataka o zemljištu na kojem je nastala šteta neće se izvršiti upis štete.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content