Home » Novosti » Odigrano 17. kolo I. i II. ŽNL

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

Odigrano 17. kolo I. i II. ŽNL

Poštovani ljubitelji nogometa,

Proteklog vikenda odigrano je 17. kolo I. ŽNL “Osječko pivo” i II. ŽNL nogometnog središta Valpovo-Donji Miholjac. Nogometaši NK Mladosti iz Črnkovaca rezultatom 1:1 na domaćem terenu osvojili su bod protiv neugodnog protivnika iz Kneževih Vinograda te su time zadržali 13. mjesto u prvenstvenom poretku sa 19 bodova u 17 odigranih kola. Nogometaši NK Hajduka iz Marijanaca iznenadili su vodećeg u prvenstvu, NK Podravac iz Bistrinaca, te ga na domaćem terenu svladali 1:0. Ovom pobjedom NK Hajduk zadržao je 6. mjesto u poretku sa 29 osvojenih bodova ali se primakao vodećem na samo 5 bodova.

Idućeg vikenda naše predstavnike ponovno očekuju neugodna gostovanja, NK Mladost u Đakovačkoj Satnici te NK Hajduk u Koški. Tablice, raspored, rezultate i statistike naših nogometnih predstavnika možete svakog tjedna pratiti na stranicama Županijskog nogometnog saveza.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content