Home » Novosti » OBAVIJEST O NEZAKONITIM GRAĐEVINAMA

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

OBAVIJEST O NEZAKONITIM GRAĐEVINAMA

Poštovani posjetitelji!

Kako smo dobili nove informacije u vezi legalizacije nezakonito izgrađenih zgrada o istim Vas obavještavamo ovim putem, s ciljem što bolje Vaše informiranosti o temi! Kako smo saznali, zahtjev za legalizaciju za stanovnike naše Općine, moći će se podnijeti Upravnom odjelu za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, Ispostava Donji Miholjac, na adresi Donji Miholjac, Vukovarska 1.

Ostale informacije, imenovano uvjeti legalizacije, što je potrebno priložiti u zatjev za legalizaciju, naknada za legalizaciju, postupak upisa u katastar i zemljišne knjige, možete pogledati na linku Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva. Međutim napominjemo, objekti izgrađeni u nacionalnim parkovima, parkovima prirode, regionalnim parkovima, infrastrukturnim koridorima, na pomorskom i javnom dobru, područjima predviđenim u prostornim planovima za posve drugu namjenu, na osobito vrijednom poljoprivrednom zemljištu, zaštitnim šumama, područjima posebne zaštite voda kao i u zaštićenom obalnom području mora neće se moći legalizirati.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content