Home » Novosti » OBAVIJEST – isplata BOŽIĆNICA u 2020. godini!Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

OBAVIJEST – isplata BOŽIĆNICA u 2020. godini!

Poštovani,

Dana 09. prosinca 2020. godine započinje podjela BOŽIĆNICA umirovljenicima i korisnicima zajamčene minimalne naknade. Božićnice se mogu podići u Društvenom domu u Marijancima, Trg sv. Petra i Pavla 4, svaki radni dan od 09,00 do 12,00 sati, zaključno do 21. prosinca 2020. godine. Sa sobom obavezno ponijeti osobnu iskaznicu.

Lista korisnika je utvrđena prema podacima o isplati uskrsnica 2020. godine. Molimo korisnike koji su u međuvremenu stekli status umirovljenika ili korisnika centra za socijalnu skrb da se jave u Jedinstveni upravni odjel radi utvrđivanja statusa i isplate (obavezno ponijeti osobnu iskaznicu, te potvrdu o visini mirovine ili rješenje CZS).

Napomena: Isplata će se vršiti sukladno epidemiološkim mjerama, stranke obavezno moraju imati zaštitnu masku, te ulaze jedan po jedan u prostoriju gdje će se vršiti podjela.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content