Home » Novosti » Godišnja skupština Vatrogasne zajednice Općine MarijanciPrijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

Godišnja skupština Vatrogasne zajednice Općine Marijanci

U subotu, 13. ožujka 2011. u Marijancima, u mjesnom domu je održana 1. redovna izvještajna godišnja skupština VZO Marijanci. Godišnju skupštinu otvorio je i vodio predsjednik Dragan Krleža koji je pozdravio sve prisutne delegirane članove Skupštine i sve prisutne goste. Izvještaje o radu društva u 2010. godini podnio je tajnik Tihomir Dioši, blagajnički izvještaj blagajnik Šimo Vukelić i za nadzorni odbor predsjednik nadzornog odbora Tomislav Jelić. Svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni, a nakon toga je predložen plan rada, kao i financijski plan rada za 2011. godinu. U izvještaju o radu u 2010. godini Dioši je istaknuo da je protekla godina iako ne prema financijskim sredstvima toliko uspješna, po svemu ostalom bila je i više nego uspješna. Od samog osnutka i registracije VZO Marijanci Predsjedništvo VZ-e ispunilo je sve zadaće koje su pred njih stavljene od strane ove Skupštine u isto vrijeme ispunjena su i očekivanja članica DVD-a koji djeluju u sklopu VZ. Posebno je istaknuto da se i sa manjim financijskim sredstvima može dosta toga uraditi ako se znaju jasni ciljevi, a prvenstveno su ciljevi bili:, školovanje i obuka vatrogasnog kadra, ustrojavanje rada VZ, registracija i usklađivanje rada sa pozitivnim zakonskim propisima RH. Svi naprijed navedeni zadatci ispunjeni su u cijelosti. Posebno je istaknuta dobro suradnja sa tijelima lokalne uprave i samouprave te sa krovnom županijskom organizacijom VZOBŽ. U prisutnih 25 delegiranih članova Skupštine, Skupštinu su prisustvovali i gosti:
Dopredsjednik VZOBŽ gdin. Nikica Mužević, Vlatko Gašić, predsjednik VZ grada Našice sa suradnicima, Dobravko Čovčić zapovjednik VZ grada Belišća, Josip Kuštro dozapovjednik VZ grada Valpova i općine Petrijevci sa suradnicima. Skupštini us ispred općine Marijanci ali i u svojstvu dopredsjednika VZO Marijanci prisustvovali načelnik općine Darko Dorkić te Tomislav Jelić u svojstvu predsjednika NO. Plakete VZO Marijanci za doprinos pri osnivanju vatrogasne Zajednice dodijeljene su: Draganu Krleža, Spomenku Matković, Šimi Vukelić, Zdenku Vrhovec, Kruni Belošević, Davoru Lovrić, Željku Bočkinac, Domagoju Bočkinac, Darku Dorkić te Tihomiru Dioši. Nakon svečanog dijela za sve prisutne je organiziran prigodni domjenak.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content