Home » Novosti » Do daljnjeg odgođena isplata Uskrsnica!

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

Do daljnjeg odgođena isplata Uskrsnica!

Premda je Općinsko vijeće Marijanci na svojoj posljednjoj sjednici donijelo Odluku o isplati prigodnog dara – uskrsnice umirovljenicima i korisnicima socijalne pomoći s područja Općine, zbog novonastale situacije vezanu uz pandemiju corona virusom i propisane mjere zabrane kretanja i izbjegavanja socijalnih kontakata, čelništvo Općine Marijanci donijelo je odluku da se isplata Uskrsnica odgađa do daljnjeg.

Nakon što se za to stvore potrebni preduvjeti, Uskrsnica u visini od 250 kuna bit će isplaćena svim umirovljenicima s područja Općine s mirovinama manjim od 1.000 kuna. Iznos od 200 kuna dobit će umirovljenici s mirovinama koje iznose od 1.000 do 1.500 kuna, a uskrsnicu od 150 kuna umirovljenici s mirovinama od 1.500 do 2.000 kuna. Uskrsni dar u visini od 100 kuna primit će umirovljenici s mirovinama od 2.000 do 2.500 kuna, dok će korisnici zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb dobiti uskrsnicu od 250 kuna.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content