Home » MINISTARSTVO PROSTORNOG UREĐENJA, GRADITELJSTVA I DRŽAVNE IMOVINE SUFINANCIRALO NABAVU NOVIH STROJEVA ZA ODRŽAVANJE JAVNIH ZELENIH POVRŠINA

Prijedlozi i pitanja

Poštovani posjetitelji,
ukoliko imate kakvih prijedloga ili pitanja vezanih za Web stranice ili Općinu Marijanci bilo bi nam drago da ih podijelite s nama te Vas molimo da ih šaljete putem kontakt obrasca.

MINISTARSTVO PROSTORNOG UREĐENJA, GRADITELJSTVA I DRŽAVNE IMOVINE SUFINANCIRALO NABAVU NOVIH STROJEVA ZA ODRŽAVANJE JAVNIH ZELENIH POVRŠINA

Temeljem Javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2022. godini Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine je Općini Marijanci za projekt „Nabava komunalne opreme za održavanje javnih zelenih površina” odobrilo sredstva za sufinanciranje projekta u iznosu od 50.000,00 kuna.

Općina Marijanci je nakon provedenog postupka jednostavne nabave za navedeni projekt odabrala najpovoljniju ponudu, te je s obrtom za servis i trgovinu MOTO iz Valpova dana 3. listopada 2022. godine sklopila Ugovor o nabavi robe (komunalne opreme za održavanje javnih zelenih površina).

Dana 14. listopada 2022. godine uz prisustvo načelnika Općine Marijanci Darka Dorkića i predstavnika Isporučitelja Igora Špoljarića održana je primopredaja strojeva, odnosno komunalne opreme za održavanje javnih zelenih površina.

Kroz ovaj projekt nabavljeni su slijedeći strojevi: motorna kosa, puhač lišća, štapna pila, kosilica za travu, motorna pila, snježna freza i traktorska kosilica ukupne vrijednosti 109.930,00 kuna (s PDV-om) za koje će Općina Marijanci u svom Proračunu za 2022. godinu osigurati 59.930,00 kuna.

Budući da komunalni pogon Općine Marijanci održava javne zelene površine površine oko 100.000 m2, a do sada je raspolagao sa nedostatnom i dotrajalom komunalnom opremom, realizacijom ovog projekta će se svakako podići razina kvalitete i efikasnosti održavanja javnih zelenih površina na području općine Marijanci.

Arhiva članaka

PORTAL OTVORENIH PODATAKA

Skip to content